9,2
34 beoordelingen
garantie-1140x420.jpg

5 jaar garantie met Toyota Extra Care

Zorgeloos en veilig rijden was nog nooit zo eenvoudig

Volgens de Consumentenbond is Toyota met het rapportcijfer 8,7 hét betrouwbaarste automerk. Om dat te vieren, introduceert Toyota 5 jaar garantie of tot 200.000 km (wat als eerste wordt bereikt) op personenwagens zoals de AYGO, Corolla of Yaris, maar ook op de stoere Toyota PROACE. Zo heb je geen onverwachte kosten binnen een langere garantietermijn.

Uniek: 5 jaar of 200.000 km garantie

Met de nieuwe, unieke garantietermijn van 5 jaar of 200.000 km, is het risico op onverwachte kosten nog verder beperkt. Heeft jouw Toyota een materiaal- of constructiefout binnen de garantieperiode, dan herstellen wij dit gratis. Je betaalt geen eigen risico of onverwachte reparatiekosten. Jouw Toyota verkopen? Dan verblijd je de nieuwe eigenaar met het restant van de garantie.

garantie-toyota-exta-care-555x249.jpg
5 jaar garantie / 200.000 km ook op de hybridetechniek!

De garantie geldt ook op hybride delen. De hybride delen zijn: de hybride batterij, de elektronische stuureenheid van de hybride batterij, de Power Control Unit en de hybride inverter en converter. De garantie dekt elk defect dat bij normaal gebruik tot stand komt. Tijdens het eerste jaar geldt geen kilometerbeperking.

12 jaar carrosseriegarantie

Deze garantie dekt ook het doorroesten van binnenuit, als dit te wijten is aan materiaal- of productiefouten. Hier geldt geen kilometerbeperking. Onder 'carrosserie' vallen in dit kader alle originele Toyota plaatwerkdelen zoals de motorkap, de portieren, de achterklep en de bodemplaat, maar niet de delen die aan de carrosserie bevestigd zijn zoals lijsten, bumpers en scharnieren.

3 jaar garantie op oppervlakroest en lakwerk

Deze Toyota garantie geldt voor oppervlakteroest en lakdefecten die het gevolg zijn van materiaal- of productiefouten. Voor deze garantie geldt geen kilometerbeperking. Zo geniet je van jarenlang onbezorgd rijplezier wat je mag verwachten van jouw betrouwbare Toyota.

Meer info Toyota Extra Care

* 5 jaar garantie bestaat uit 3 jaar Toyota fabrieksgarantie en twee jaar Toyota Extra Care met een maximum van 200.000 kilometer. Extra Care is gelijk aan de fabrieksgarantie, exclusief slijtagegevoelige onderdelen, body- en lakwerk, interieur, accessoires en ornamenten. Vraag naar de voorwaarden bij jouw Toyota dealer. Dit aanbod geldt alleen op Toyota’s geleverd door Louwman & Parqui of de officiële Toyota dealers in Nederland, die geleverd zijn per 19-12-2019.

5-jaar-garantie-555x249.jpg